14e ronde IC jeugd

De eerste ronde van de IC jeugd van 2019 is gespeeld. Het was een gezellige boel omdat stap 1 voor het eerst meedeed. Er waren 11 partijen en 23 kinderen op de schaakavond.
Het verslag van de ronde is relatief kort, omdat er een externe wedstrijd van het achttal gaande was.

De reuzendoders waren deze ronde weer actief. Diederik wist knap van Sergio te winnen met een dame en paard, terwijl Noah wist te winnen van Jet. Hiermee vergroten ze hun voorsprong in het Reuzendoderklassement. Ramiro wist met zijn overwinning op te rukken naar de vierde plek in het Reuzendoderklassement.

Verder wist Matteo zijn tweede plek in de competitie de behouden door Julian te verslaan. Nubel en Meike wisten ook hun wedstrijd te winnen. Daardoor raakten Max en Timo achterop.