Externe teams HSG

Dit seizoen gaf wisselende resultaten voor de externe teams. Het eerste en tweede viertal hadden de beste resultaten. Beide teams waren gepromoveerd en deden direct mee om de prijzen. Het eerste viertal werd in de Kampioensgroep 3e, een half bordpunt achter nummer 2 Moira-Domtoren en 1 matchpunt achter kampioen Laren.

Het tweede viertal werd knap 2e. Tot de laatste wedstrijd van het seizoen was het spannend, maar koploper Het Dikke Torentje maakte geen fouten en werd kampioen.

Het Bekerteam wist weer de eerste ronde te overleven. Dit jaar was BSG het slachtoffer. In de tweede ronde was Doorn-Driebergen duidelijk te sterk.

Het achttal had een moeilijke start van het seizoen waar achter elkaar werd verloren. Achteraf bleek dat het team eerst tegen de sterkste teams speelde. In de tweede helft van de competitie werden 2 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld waardoor het team nog een prima 6e plek wist te behalen.

Het derde viertal had het dit jaar erg zwaar en eindigde als laatste in de 2e klasse.

Bij de jeugd werd het D-team net 4e. In de laatste ronde had het team net een half puntje meer moeten hebben om op het podium te staan.
Het B-team had een moeilijk seizoen met erg sterke tegenstand. Hoewel het team best goed speelde, werd het toch 9e van de 10 met 1 overwinning en 8 nederlagen.