Interne competitie jeugd: kop is eraf

Vrijdag is de eerste ronde van de interne competitie gestart. Het leverde direct flinke strijd op. Matteo en Noah speelden tegen elkaar en dat werd een zeer lange strijd. Noah wist daarbij een dame tegen toren en een pion voor te komen. Na een lange partij, moest de wedstrijd worden gearbitreerd (het was bijna 20.30 uur geworden) waarbij de voorsprong van Noah voldoende was voor de winst.

Verder won Timo van Julian. Timo pakte stukje bij beetje meer voorsprong en liet Julian kansloos. Ook Max, Sergio en Jet lieten hun tegenstanders, Diederik, Pieter en Boaz kansloos.

Youssef en Tom hadden een spannende wedstrijd, waarin Tom uiteindelijk een pion aan de overkant kon krijgen om met zijn dame en paard mat te zetten.

Tot slot won Justin van Matthijs. Matthijs stond ruim voor, maar lette even niet goed op zijn verdediging, waarna Justin meteen mat zette.