Matteo en Dirk winnen online schaakavond 8 mei

Matteo was vandaag de sterkste jeugdspeler. Hij verloor één wedstrijd, maar wist de andere 8 wedstrijden te winnen. Hij scoorde daarmee 24 punten in een uur tijd (dat is erg veel) en had maar liefst 8 punten voorsprong op de nummer 2 Timo. Timo scoorde net zoveel punten als Noah, maar Noah had daar 1 wedstrijd meer voor nodig (hij verloor eenmaal meer), waardoor Timo tweede werd en Noah derde. Max Julian en Thijs scoorden daarachter alle drie 6 punten.

Dirk was bij de senioren ook deze week oppermachtig. Met 43 punten had hij er 16 meer dan Daan en 20 meer dan Jelle. Dirk wist 10 overwinningen op rij te scoren, wat ervoor zorgde dat hij zoveel bonuspunten verzamelde dat niemand hem meer kon achterhalen. Daan wist de zeges niet aan elkaar te rijgen waardoor hij te weinig bonuspunten verzamelde. Jelle startte heel sterk, maar moest daarna een aantal nederlagen incasseren, waardoor hij te ver achter bleef.

Wim profiteerde trouwens van een ongelofelijke blunder van Dirk, waardoor hij een mooie overwinning op Dirk kon behalen.