Aankondiging HSG Kampioenschap 2015

Op vrijdag 19 juni wordt er bij het Hoevelakens Schaakgenootschap voor de zevende maal gestreden om het HSG Kampioenschap. Dit is een open kampioenschap, iedereen is daarom van harte welkom (ongeacht of je lid bent van een schaakvereniging of schaakbond). Het toernooi is een snelschaaktoernooi met 5 minuten per persoon per partij. Er wordt een aantal rondes gespeeld afhankelijk van het aantal deelnemers.

Het toernooi wordt gespeeld in het gebouw van de Volksuniversiteit Hoevelaken aan de Van Dedemlaan 2 in Hoevelaken en aanvang is 20.15 uur, de deelname is gratis en inschrijving vindt op de avond zelf plaats. Niet-leden worden wel vriendelijk verzocht hun interesse/deelname door te geven aan Dirk Veldhuizen (tel: 06-30711333) of te mailen naar: [email protected]. Ook voor vragen kunt u bellen of mailen.