Aankondiging Van Altena Cup 2018

Op vrijdag 2 februari en vrijdag 9 februari wordt er bij het Hoevelakens Schaakgenootschap gestreden om de Van Altena Cup (mogelijk gemaakt door DA-drogist Van Altena). Dit is een open kampioenschap, iedereen is daarom van harte welkom (ook diegenen die niet lid zijn van een schaakvereniging). Deelname is gratis.

Op vrijdag 2 februari worden de eerste twee rondes gespeeld (met 1 uur per persoon, per partij bedenktijd). Op vrijdag 9 februari worden de finalerondes gespeeld, waarbij er weer 1 uur per persoon, per partij bedenktijd is. Wanneer er meer dan 16 deelnemers zijn, wordt er op 9 februari een extra ronde gespeeld die eerder begint (19.45 uur) en de bedenktijd wordt dan op die avond ingekort naar 45 minuten per persoon, per partij.
Het toernooi heeft een knock-out systeem, waar vooraf wordt geloot voor het speelschema.

Het toernooi wordt gespeeld bij de Volksuniversiteit Hoevelaken, van Dedemlaan 2 in Hoevelaken en aanvang op de beide avonden is 20.30 uur (bij meer dan 16 deelnemers is de aanvang van de tweede avond 19.45 uur) en inschrijving vindt op de eerste avond plaats. Niet-leden worden wel vriendelijk verzocht hun interesse/deelname door te geven aan Dirk Veldhuizen (tel: 06-30711333) of te mailen naar: [email protected], zodat we rekening kunnen houden met de verwachte opkomst. Ook voor vragen kunt u mailen of bellen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.