Bekerteam en 2e viertal verliezen

Het bekerteam en het 2e viertal hebben hun wedstrijd van donderdag 26 november verloren. Bij het bekerteam was Utrecht met 3.5-0.5 te sterk. Het 2e viertal verloor met 1-3 van Ons Genoegen.

Het bekerteam kwam goed uit de startblokken. Op alle borden zag de stelling er goed uit. Dirk maakte aan bord 2 snel remise. Dirk kreeg wat tempo in de opening cadeau, maar wist daar geen gebruik van te maken. Een remise was daarna het hoogst haalbare.

Tim had op bord 4 een chaotische partij. Alle stukken stonden door elkaar en Tim leek er goed voor te staan. Hij was alleen iets te gulzig met het slaan van pionnen en liep in een combinatie die hem de partij kostte.

Martin kwam aan bord 1 gelijkwaardig uit de opening. In een moeilijke pot leek hij een mooie penning te hebben staan. Het draaide alleen in een winnende aftrekaanval van zijn tegenstander.

Karel speelde een mooi gestructureerde partij op bord 3. In het middenspel liep hij in een val en met een behoorlijke achterstand en een tussenstand van 2.5-0.5, gaf hij op.

 

Het 2e viertal verloor met 1-3. Door ziekte waren er maar 3 spelers: Ben en Wim verloren, Arco won.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.