Hoevelakens achttal wint ruim van Hoogland

Maandag won het achttal met ruime cijfers van Hoogland. Deze directe concurrent om de titel werd met 6.5-1.5 aan de kant geschoven.

De avond verliep heel voorspoedig: Martin en Tim scoorden snel een punt doordat hun tegenstanders in of direct na de opening stevig de mist in gingen.

Daan voegde zich snel bij de winnaars. Hij speelde zijn tegenstander echt zoek en kon met een fraaie combinatie de overwinning binnen halen.

Henry en Jelle volgden. Jelle wist zijn tegenstander een toren te ontfutselen. Henry leek van een afstandje gelijk te staan, maar zijn stukken stonden beter en hij wist zijn tegenstander netjes mat op de achterlijn te zetten.

Dirk scoorde ook een punt. Hij was de hele partij geen moment in de problemen en pakte de kans op winst toen zijn tegenstander hem die bood.

Johan speelde gelijk. Beide spelers maakten weinig fouten, hoewel Johan wellicht nog een mogelijkheid had om voor winst te spelen.

Gerben verloor helaas. Hij stond erg goed, maar koos het verkeerde plan om tot een overwinning te komen en moest dat met een nederlaag bekopen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.