Mick, Martin, Johan, Jerry en Michiel winnen vierkampen

Vrijdag waren er 5 winnaars van de vierkampen. De 2 vierkampen en één driekamp leverden dus gedeelde winnaars op. Zo wisten Jerry en Johan beide tweemaal van Robin te winnen en beide één wedstrijd tegen elkaar te winnen. Een gedeelde eerste plek was het resultaat.

Michiel was duidelijk de sterkte in zijn vierkamp. Hij won vijfmaal en verloor één maal. Eleonor en Dries wonnen beide 2 wedstrijden en Wim won er één.

De laatste vierkamp was een hele spannende: Mick was in vorm en versloeg Daan tweemaal. Hij liet Dirk éénmaal ontsnappen en had één seconde nodig om een gelijkspel tegen Martin uit het vuur te slepen. Mick versloeg ook Dirk en speelde de laatste wedstrijd tegen Martin gelijk, waardoor hij met 3.5 punten eindigde.

Martin behaalde met drie remises en twee overwinningen ook 3.5 punten. Daan scoorde drie punten; hij versloeg Martin en Dirk eenmaal en speelde gelijk tegen beide spelers. Maar in deze spannende groep, was het niet voldoende om bij de top 2 te eindigen. Daan eindigde derde. Dirk eindigde met 2 punten vierde.