Routebeschrijving

Wilt u bij het HSG komen, dan moet u naar het gebouw van de Volksuniversiteit (Van Dedemlaan 2 te Hoevelaken, naast basisschool De Spreng).

Let op: afslag Hoevelaken is alleen nog bereikbaar vanaf de A28 vanuit de richting Utrecht en de A1 vanuit de richting Barneveld. Vanuit richting Amsterdam en Zwolle moet u doorrijden naar afslag Amersfoort op de A28.

Wanneer u vanaf de kruising bij de snelweg A1 naar Hoevelaken rijdt (vanuit westelijke richting), moet u bij de eerste rotonde rechts aanhouden. Wanneer u bij de eerstvolgende rotonde komt moet u “linkaf slaan”. Het HSG schaakt in het gebouw rechts van de school die aan de linkerkant staat. Zie het plaatje:

RouteVanuitWesten

Wanneer u vanaf Terschuur of Zwartebroek naar Hoevelaken rijdt (vanuit oostelijke richting), moet u bij het binnenrijden van Hoevelaken “linksaf” slaan bij de eerste rotonde. Daarna moet u rechtsaf slaan op de eerstvolgende rotonde. Daarna neemt u de eerste weg links. Aan het eind van de straat ziet u De Hobbit staan.
Zie het plaatje:

RouteVanuitOosten

Wanneer u vanuit Stoutenburg naar Hoevelaken rijdt, gaat u rechtdoor over de rotonde nadat u van het viaduct afkomt (Stoutenburgerlaan). Daarna neemt u de eerste weg links. Aan het eind van de straat ziet u De Hobbit staan.