8 september eerste schaakavond jeugd en volwassenen

Op vrijdag 8 september start het schaakseizoen van het Hoevelakens Schaakgenootschap. Kom gezellig langs om te kijken wat schaken inhoudt of om mee te doen met één van onze schaaktrainingen en competitie.

Activiteiten
Naast de verschillende schaaklessen en een onderlinge competitie, organiseert het schaakgenootschap door het jaar heen ook verschillende toernooien zoals het familietoernooi, het Sinterklaassimultaan, het stappentoernooi en natuurlijk eind maart het jaarlijkse landelijke snelschaaktoernooi voor schakers onder de 20 jaar. Verder kun je regelmatig tegen schakers van andere clubs schaken.

Schaakavond volwassenen
Vanaf vrijdag 8 september is er iedere week vanaf 20.15 uur interne competitie. Nadat partijen klaar zijn wordt er vaak nog wat geanalyseerd of een partij snelschaken of bughouse. Er zullen ook diverse teams meespelen in de regionale competitie tegen andere verenigingen.

Jeugdschaakavond
Vanaf vrijdag 8 september is er iedere week van 18.45 uur tot 19.30 uur schaakles op 6 verschillende niveaus. Na de schaakles is er een onderlinge competitie die tot ongeveer 20.15 uur duurt. Voor kinderen die net starten met schaken, is er schaakles van 18.45 uur tot 20.00 uur (wat later in het seizoen starten zij ook met een competitie).

Iedereen is van harte uitnodigen om 2 avonden te komen kijken alvorens te beslissen om lid te willen worden of niet. Mocht aanstaande vrijdag niet uitkomen, kom dan gerust in september een kijkje nemen!

Heeft u interesse, dan kunt u voor meer informatie terecht op de website: http://schaakvereniginghoevelaken.nl/ of bij de contactpersoon van de vereniging:
Dirk Veldhuizen; tel: 06-30711333 of e-mail: [email protected].

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.