Oneven en SC Haakmat winnen het Familietoernooi 2016

Vrijdag 3 juni was het traditionele Familietoernooi bij het Hoevelakens Schaakgenootschap. Met 9 teams was het een gezellig toernooi.

In de Pro klasse ging de strijd tussen 3 teams: Oneven (Martin, Dirk en Antoine), Gods amongst Men (Daan en Gerben) en De 3 Musketiers (Job, Mick en Dennis). Oneven bleek de sterkste van de 3 teams en de strijd om de 2e plek was spannend tot het laatst. Door een gelijkspel tussen Oneven en De 3 Musketiers, wisten de Musketiers de 2e plek te veroveren een half puntje voor de Gods amongst Men. De Klokkenluiders (Wim, Jerry en Arthur) konden dit jaar geen potten breken en eindigden als vierde.

In de AM klasse was het spannend tot en met de laatste ronde. Er waren 3 teams met gelijk aantal punten. Met een overwinning in de laatste ronde wist SC Haakmat (Joost, Martijn en Jelle) de eerste plek te veroveren. Op basis van sterkte van de tegenstand werden de Chessknuls (Ali, Jimmy en Nubel) 2e, net voor Het Pronijntje (Alex, Wouter en Job). De Doppies (Arco, Gerd Jan en Pieter) en N00bs (Suzannne, Abel en Jop) werden vierde.

 

Klik hier voor de foto’s, vraag bij de redactie of Dirk de originelen op

([email protected])

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.