A-team wint van BSG in gezamenlijke slotronde

Pepijn tegen Siebrand

Siebrand begon de partij met de tactische bongcloud waardoor Pepijn erg geschokt was maar ook de bongcloud speelde. Na een paar zetten was Pepijn geschokt door de activiteiten van zijn medespelers. Dit verloor Pepijn zijn paard en zijn dromen. Deze achterstand bleek fataal te zijn. Siebrand werd helemaal blij en ging helemaal los. Dit maakte Pepijn bang waarna Siebrand mat zetten.

 

Arjen tegen Kyran

Kyran begon de partij met Arjen gerust te stellen door te vertellen dat hij normaal gesproken op bord 4 speelt. Arjen werd hier helemaal zen van en maakte het zich gemakkelijk. Op een gegeven moment ging Arjen helemaal los door met alle stukken binnen te dringen en over Kyran heen te lopen. Kyran zag dit niet aankomen en kreeg een paniekaanval waardoor hij een toren blunderde. Arjen liet zijn creativiteit de vrije loop door met een offer een mat in 4 te forceren. Diep in zijn emoties verwikkeld zag Kyran dat het spelletje was afgelopen en Arjen er victorieus vandaar ging.

 

Julian tegen Max

Voordat de partij begon was Max bezig met vreemde activiteiten samen met zijn teamgenoten. Julian was overdonderd door dit schouwspel en besloot dat het tijd was om Max zijn plek te wijzen. Julian begon de partij met de Grob en dit zag Max niet aan komen. Max werd overdonderd en gaf zijn koning weg. Kennelijk had hij dit wel in de gaten, maar hij had zijn lolbroek aan vandaag. Max besloot de dreiging op de koning van Julian te negeren en zelf voor mat in een te gaan. Aangezien beide spelers mat stonden, vonden ze het de beste keuze om deze fratsen te laten eindigen in een gelijkspel.

 

Matteo tegen Davi

Davi dacht dat hij een volgroeide jongen was en hij speelde met zijn stoere gezicht de openingszet, terwijl hij zwart had. Voor de partij gaf Davi aan dat hij nog een beginner is en dat hij de nog niet weet hoe de stukken bewegen. Matteo speelde de magnus carlsen opening met a4 en toren a3, maar als de angsthaas die Davi is aapte hij Matteo na. Davi was onder de indruk van de praktijken van Matteo, en hij bood Matteo een vacature in het circus aan. Davi had niet verwacht dat Matteo naar 6 paarden zou promoveren en tot overmaat van ramp schold hij Matteo uit voor een wandelende tak. Matteo besloot het af te ronden door met 6 paarden mat te zetten, een nachtmerrie die Davi nooit zal vergeten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.