Eerste kampioenen interne jeugdcompetitie

Met nog één ronde te gaan in de interne jeugdcompetitie, zijn de eerste kampioenen bekend. In de A/B categorie zijn alle podiumplekken vergeven. Matteo wordt eerste, Arjen tweede en Julian derde. In deze voorlaatste ronde wisten alle drie te winnen en hun positie te bevestigen.

In de D-categorie is Chris eerste. Met zijn overwinning in deze ronde wist hij het gat naar Beren groot genoeg te maken. Beren en Roel strijden nog om de tweede plek. Roel wist te winnen en het gat te verkleinen naar 2 punten.

In de andere categorieën, is er nog niets beslist. Zo staat Evert aan kop van de C-categorie, maar staat Joyce één puntje achter hem. Patrick staat 3e op vier punten, maar hij moet vrezen voor Jip en Jessy die hem nog in kunnen halen.

In de E-categorie heeft Skylar de beste papieren. Hij won en staat nu 3 punten voor Boaz. Ezra en Anir strijden nog om de derde plek. Ezra heeft de beste uitgangspositie met 3 punten voorsprong.

Bij de pionnen gaat Rita aan kop. Zij heeft 1 puntje voorsprong op Jens, 2 puntjes voorsprong op Yavi, 3 op William en Quinn. Hier kunnen dus nog 5 schakers kampioen worden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.