IC Jeugd 17 november 2023

Arjen speelde tegen Pepijn. Het spel ging gelijk op tot aan het eind. Arjen kwam een toren voor in het eindspel en wist daar netjes mat mee te zetten.

Stijn tegen Thijs. Het leek in het begin gelijk op te gaan maar Thijs begon (te veel) stukken te verliezen. Thijs gaf toen redelijk snel op.

Chris speelde tegen Ezra. Chris verloor redelijk snel een loper en later nog meer stukken. Ezra speelde het netjes uit en won de partij.

Julian speelde tegen Matteo. Matteo kwam in het eindspel een toren voor te staan, en door netjes de koning achteruit te sturen met zijn koning en toren wist hij eenvoudig mat te zetten.

Jip speelde tegen Khynan. Jip stond in het middenspel een kwaliteit voor maar tegen drie pionnen.In het eindspel raakte hij de toren tegen een paard kwijt en toen had Khynan met zijn pionnen de ruimte om te promoveren. Nadat hij een pion naar dame promoveerde was het snel bekeken voor Jip.

Anir mocht tegen Evert. Evert speelde het spel rustig uit en won de partij.

Boaz speelde tegen Joyce. Nadat Boaz zijn koning veilig had gesteld met een rokade haalde hij jammer genoeg een verdedigend paard te vroeg weg. Joyce zag dat en wist toen met haar dame netjes in de koningstelling te komen en daarmee mat te zetten.

Bram speelde tegen Roel. Beide speelden best wel goed, jammer genoeg voor Roel kwam Bram twee stukken voor te staan en moest hij goed op zijn koning letten, dat lukte niet want Bram zette netjes mat.

Victor speelde tegen Skylar. Victor raakte snel een loper kwijt, toen een toren. Daarmee leek het even voorbij, maar Skylar zette een stevige aanval op en voordat ze het beide doorhadden stond de koning van Victor mat.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.