IC Jeugd 6 oktober 2023

Patrick speelde tegen Thijs. De partij ging eerst gelijk op maar Patrick speelde net iets scherper en wist mat te zetten.

Matteo speelde tegen Pepijn. In de opening was er nog niet veel aan de hand maar in het eindspel stond Matteo een toren en drie stukken, nee even later vier stukken voor. Even later was het mat.

Timo speelde tegen Victor. Redelijk snel stond Timo een stuk voor, en nog meer en … einde voor Victor.

Joyce speelde tegen Youssef. In het begin was er een Dame ruil en leek het gelijk op te gaan. Youssef stond even een toren voor, maar moest steeds meer afstaan. Joyce wist een pion te laten promoveren naar een Dame en leek te gaan winnen, maar zette net verkeerd en Youssef stond Pat. Dus remise.

Khynan speelde tegen Arjen. Dat ging een tijd ook gelijk op. Arjen speelde scherper en kwam een paard voor te staan. En nog meer stukken en wist netjes mat te zetten.

Roel speelde tegen Guo Nian. Dat leek een gelijke strijd maar Roel had zijn avond niet en gaf de partij op.

Evert mocht tegen Stijn. Evert kwam redelijk snel een Loper voor te staan en in het eindspel ook een toren. Stijn moest uiteindelijk dan ook het onderspit delven.

Jip speelde tegen Bram. Jip stond een Loper voor na de opening. Jip wist te blijven aanvallen en nam steeds meer stukken in. Bram had weinig verweer en uiteindelijk wist Jip mat te zetten.

Boaz speelde tegen Julian.. Met vier pionnen en twee ene torens moest Julian alleen nog maar mat zetten…maar Julian is dus meer een bouwmeester, ieder toren liet hij promoveren tot een toren en met zes torens ging hij de Koning insluiten, dat lukte dus zonder Pat te zetten.

Beren speelde tegen Anir. De partij was redelijk gelijk maar Beren speelde net wat sterker en wist van Anir te winnen.

Skylar speelde tegen Ezra. Beide spelen best sterk maar in deze partij moest Ezra toch zijn meerdere erkennen in Skylar.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.