Jerry wint online schaakavond

Jerry heeft de online schaakavond gewonnen. Hij bleef Fabian (BDSV) 1 overwinning voor. Jerry ging als een komeet uit de startblokken, maar had het tijdens het midden van het toernooi moeilijk. Fabian (BDSV) en Jeroen (PSV DoDo) wisten hem een punt af te snoepen. Daarna scoorde hij nog 5 punten wat net genoeg bleek voor de overwinning.

Fabian werd tweede. Hij speelde alleen tegen Dirk gelijk en won zijn andere partijen. Door de tegenstand, kon Fabian 3 partijen minder spelen dan Jerry. Dat kostte hem net de overwinning. Fabian speelde in zijn laatste partij tegen Matteo. Het hing erom of deze partij afgespeeld zou worden, voordat de tijd voorbij was. Matteo leek een paar minuten weg te zijn en dat bleken net een paar minuten teveel te zijn.

Matteo werd derde. Hij speelde alleen gelijk tegen Jerry en Dirk. Hij kwam daarmee een half puntje tekort om gelijk te staan met Fabian.

Vierde werd Jeroen. Hij had het vooral zwaar tegen de de top 3, waar hij in 4 partijen één overwinning boekte. Verder wist hij degenen die lager dan hem eindigde goed te verslaan.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.