Offline en online schaken de komende weken

We hebben de eerste offline schaakavond er weer op zitten en dat was erg leuk! Fijn om te zien dat al zoveel leden op de club waren en dat we ook een aantal nieuwe gezichten mochten verwelkomen!

We organiseren nog 4 offline schaakavonden (iedere vrijdag tot en met 9 juli). Tijdens de zomervakantie zullen we geen schaakavond organiseren.
Online zijn er ook nog toernooien. De komende weken iedere zondagavond om 20.00 uur: de XXL Teambattle (vanavond vanaf 19.30 i.v.m. het Nederlands elftal).
Je vindt deze toernooien op: https://lichess.org/team/hoevelakens-schaakgenootschap

Hoe ziet de vrijdagavond eruit:
Jeugd speelt van 18.50 uur tot 20.10 uur. We spelen een toernooi voor de kinderen die al een tijdje schaken. De nieuwelingen spelen onderling met meer begeleiding.
De volwassenen starten om 20.30 uur en daar spelen we vierkampen.

Coronaregels:
Voor de jeugd: zorg dat je niet eerder dan 18.45 uur bij de Rehoboth bent. Zorg dat je echt om 20.10 uur naar huis kunt.
Voor de volwassenen: zorg dat je niet eerder dan 20.20 uur bij de Rehoboth bent.

  1. Ben je verkouden, heb je last van pijn of heb je koorts, blijf dan thuis.
  2. De hoofdregel, dat volwassenen 1,5 meter afstand dienen te houden, blijft leidend. Om verwarring te voorkomen; houden volwassenen ook 1,5 meter afstand tot de jeugd (t/m 17 jaar). Jeugd hoeft onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  3. Voor iedereen van 18 jaar en ouder: tijdens de schaakpartij hoef je geen 1,5 meter afstand te houden, voor de partij en erna neem je de afstand direct wel weer.
  4. Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar, behalve tijdens de partij.
  5. Bij binnenkomst verplicht handen ontsmetten, omdat we aan hetzelfde materiaal zitten.
  6. Voordat je naar de wc gaat en nadat je naar de wc bent geweest verplicht je handen wassen met zeep en daarna ontsmetten.
  7. We noteren aanwezigheid voor eventueel bron- en contactonderzoek.

Lees ook het sportprotocol van NOC NSF:

https://nocnsf.nl/sportprotocol

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.