Ronde 18 interne jeugdcompetitie

Door Jerry

Was een rustige avond want het A-team met de sterspelers was een externe wedstrijd aan het spelen.

Evert speelde tegen Boaz, Boaz wist de Dame van Evert te slaan en het zag er minder fijn uit voor Evert. Die wist echter met een toren en een loper de koningstelling open te breken en eeuwig schaak te geven. Dus remise.

Timo speelde tegen Pepijn. Dat ging gelijk op tot in het eindspel, Timo wist net wat meer stukken te gebruiken en zette mat.

Joyce speelde tegen Thijs. Thijs lette deze keer wel goed op en Joyce niet. Het was een vlotte partij waarbij Thijs met gemak de stukken van Joyce sloeg en uiteindelijk mat zette.

Jip speelde tegen Chris. Jip stond redelijk snel een toren voor, en een paard, een loper, en nog een stuk. Met die vier stukken voor was het eindespel niet zo moeilijk en wist Jip Chris mat te zetten.

Roel mocht tegen Pieter. Dat was voor Roel dus teveel van het goede. Pieter maaide over de stukken van Roel en wist redelijk snel mat te zetten.

Anir speelde tegen Vince. Anir was goed aan het spelen en wist de dame van Vince te slaan. Door rustig verder te spelen en niet (teveel) fouten te maken lukte het Anir om mat te zetten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.