Spanning te snijden in laatste ronde interne jeugdcompetitie

In de laatste ronde van de interne jeugdcompetitie was er nog om veel te strijden. Zo lag het kampioenschap in de C-categorie nog helemaal open. Jip legde beslag op de derde plek door van Bram te winnen.

Het ging om het kampioenschap tussen Evert en Joyce. Evert lag een puntje voor, maar verloor van Ezra die nog streed om de prijzen in de E-categorie. Joyce speelde tegen Boaz en had aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden. Boaz had alleen ook een overwinning nodig en ging voor de winst. Hij wist die overwinning ook te halen. Waardoor Evert eerste is, 1 punt voor Joyce, 2 punten voor Jip, 3 punten voor Patrick, 4 voor Thijs, 5 voor Jessy en 6 voor Guo Nian. Een eindstand die zo dicht op elkaar staat, hebben we lang niet meer gezien.

In de E-cateogie deden Ezra en Boaz wat ze moesten doen; winnen. Daarmee werd Ezra 3e en kwam Boaz op gelijke hoogte te staan met Skylar die afwezig was en met één puntje genoeg had voor een gedeelde eerste plek.

Bij de pionnen ging het ook om de laatste ronde. Rita wist daar te winnen van Jens, waardoor ze de eerste plek wist vast te houden. Yavi wist knap van Lisanne te winnen, wat voldoende was voor de 2e plek en de overwinning van William zorgde ervoor dat hij derde werd.

In de D-categorie bleef Beren tweede voor Roel. Chris was hier al kampioen en eindigde de competitie met 12 punten voorsprong.

In de A/B categorie veranderde er niets, ook omdat het A-team een wedstrijd had.

Ezra verzamelde nog een heel aantal Reuzendoderpunten en eindigt ruim eerste met 104 punten!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.