Verslag IC jeugd 22 september 2023

Guo Nian mocht tegen Youssef. Guo raakte door even niet op te letten zijn Dame kwijt. En redelijk vlot daarna wist Youssef hem mat te zetten.

Pepijn speelde tegen Roel. Roel was erg vrijgevig, eerst twee stukken even later vier, het was voor Pepijn een vloerkleed dat je mocht oprollen, en daarna je voeten vegen op de mat.

Julian speelde tegen Khynan. Julian stond even een pion achter en toen leek er nog weinig bijzonders aan de hand, door een fout van Julian kwam Khynan flink voor en wist hij uiteindelijk netjes mat te zetten.

Thijs speelde tegen Matteo. Matteo wist snel op voorsprong te komen. Vier stukken voor. Langzaam werden alles tukken van Thijs weggespeeld. Met alleen zijn Koning nog moest Thijs vluchten, dat werd echter vluchten voor 6 paarden…Matteo wist daarmee mat te zetten.

Anir speelde tegen Arjen. Arjen stond redelijk snel 2 stukken voor en maakte de partij vlug af met mat.

Boaz mocht tegen Jip, dat ging een hele tijd gelijk op. Jip stond in het eindspel net iets beter maar zette een paard net de verkeerde kant op. Boaz wist toen zijn pion door te drukken en kreeg een Dame, dat was het einde van Jip, Boaz zette netjes mat.

Bram speelde tegen Ezra. Ezra stond wel beter in het eindespel (en 2 pionnen voor) maar Bram wist op het nippertje de zwarte Koning in de val te lokken en mat te zetten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.