Verslag IC jeugd 29 september

Het was weer een spannende avond in de IC jeugd. Youssef mocht met wit tegen Julian. Het leek een tijd gelijk op te gaan. Youssef kwam echter een stuk achter in het eindspel en later ook nog een toren. Julian wist toen makkelijk mat te zetten.

Pepijn speelde tegen Anir. Dat was een te grote voor Anir en Pepijn wist snel mat te zetten.

Arjen mocht tegen zijn broertje Boaz. Dat Boaz veel van hem geleerd heeft is wel duidelijk te zien, maar Boaz heeft nog niet geleerd hoe hij Arjen moet verslaan. Boaz kwam 3 stukken achter in het eindespel en verloor toen.

Victor speelde tegen Beren; Victor wist veel stukken te verslaan en moest alleen nog de Koning van Beren mat zetten (ook nog maar het enige stuk dat kon bewegen …) maar Victor liet zich zoals vaker door veel omstanders afleiden en … zette de Koning Pat. Dus een onverwacht genoegen voor Beren die daarmee gelijk speeld.

Matteo speelde tegen Khynan. Khynan had zich dapper verweerd maar moest toch het onderspit delven. Matteo kon hem daarna wel goed uitleggen wat er misgegaan was, dus een goede les.

Guo Nian speelde tegen Joyce…toch, voordat de verslaggever kon kijken was de partij al afgelopen. Flits-voorbij.

Roel mocht tegen Timo, dat was voor Roel een zware dobber. Timo rolde hem netjes op en zette mat.

Thijs speelde tegen Bram. Bram wist zich goed te verdedigen en het ging een tijd gelijk op. Thijs wist echter een mooie vork te maken en kwam daarmee voor. Thijs wist daarna de partij te winnen.

Ezra speelde tegen Evert. Ezra speelt best sterk voor zijn leeftijd maar na 2 missende torens moest hij het toch afleggen tegen Evert. Evert kon netjes mat zetten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.