Vierkampen bij de senioren

De schaakavond van de senioren bestond uit drie vierkampen. Jan, Michiel, Dries en Wim vormden de eerste vierkamp. Dries ging daar als een komeet uit de startblokken met een dubbele overwinning tegen Wim. Hij verloor daarna van Michiel en Jan.

Jan wist te winnen van Wim en gelijk te spelen tegen Michiel, wat hem 2.5 punten opleverde, genoeg voor de eerste plek. Dries was met 2 punten tweede, voor Michiel en Wim.

In de tweede vierkamp tussen Jerry, Henry, Robin en Johan bleek dat het veel uitmaakt hoeveel je tijdens de lockdown hebt gespeeld. Jerry speelde iedere week mee met de jeugd en was oppermachtig met 5.5 punten. Johan was best of the rest met 3.5 punt. Robin werd derde voor Henry.

In de derde vierkamp waren Joost, Martin, Daan en Dirk aan elkaar gewaagd. Daan was net niet zorgvuldig genoeg in de afronding en werd daardoor vierde. De kansen op een eerste plek waren er echter wel. Martin, Joost en Dirk verspeelden allemaal punten tegen elkaar. Joost en Dirk behaalden uiteindelijk 4 punten, Martin 3.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.