A-team verliest van Moira-Domtoren 4-0

Max tegen Joost
Na een lange partij van 2 uur bleek de achterstand van 1 pion te groot om nog in te halen. Het was een complexe en langdurende partij en helaas mocht het niet lukken voor Max om de partij naar zich toe te trekken.

Julian tegen Nishaaz
Nishaaz speelde de Magnus Carlsen opening en ging daarna voor het centrum! Nishaaz ging daarna voor een aanval en de stukken van Julian stonden aan de verkeerde kant van het bord. Hierdoor kon Nishaaz de koningsstelling openbreken. Julian accepteerde zijn verlies toen mat niet meer te verdedigen was.

Matteo tegen Ralf
Matteo begon de partij voortvluchtig, maar hij begon woede op te bouwen toen de club geen appelsap aanbood. Matteo liet bijna zijn emoties de overmacht krijgen, maar hij wist zichzelf net op tijd te bedwingen. Ralf speelde echter te goed en wist na een lange strijd de overwinning op te eisen.

Pepijn tegen Tijl
Pepijn speelde de Vienna omdat hij niks anders kende, gaf hij van tevoren aan. Tijl wist de stelling van Pepijn via een gat te penetreren, waardoor Pepijn zijn emoties niet meer wist te bedwingen. Daarna kon Pepijn niet meer verdedigen en was hij machteloos. Zijn tegenstander had een vrijpion die op promoveren stond. Hier gaf Pepijn op.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.