Chris en Bram grijpen macht bij pionnen

De meeste uitslagen van de interne competitie leidde niet tot veranderingen in de stand. Bij de pionnen was dat wel anders. Chris wist heel knap Victor te verslaan en Bram was een maatje te sterk voor Jip. Daardoor staan Chris en Bram nu gedeeld eerste in de stand voor de pionnen, 2 puntjes voor Guo Nian die afwezig was.

Verder wist Evert een knap gelijkspel te behalen tegen Timo. Van beide spelers is bekend dat ze goed nadenken en de partij moest daarom beslist worden door een juryoordeel. Beide spelers lieten het niet zover komen en spraken remise af.

Thijs deed daarom in de strijd in de D-categorie goede zaken, hij wist van Joyce te winnen en daarmee op 1 puntje van Evert te komen.

Verder was er een dubbele ontmoeting tussen Julian en Max en Rafi en Matteo. Deze tweetallen speelden zowel bij de jeugd als bij de senioren tegen elkaar. In beide gevallen eindigde de partij hetzelfde. Max en Matteo wonnen de partij.

Tot slot won Pieter zijn partij tegen Stijn. Het was een moeilijke strijd, maar Pieter bewaarde zijn geduld en nam de volle buit mee naar huis.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.