Jip slaat zijn slag in laatste ronde jeugdcompetitie

In de laatste ronde van de interne competitie zette Jip het klassement voor de pionnen nog op zijn kop. Met een knappe overwinning op Quirine wist hij de eerste plek op te eisen voor Chris, die tweede werd en Guo Nian en Bram die samen de derde plek bezetten.

Jip deed met zijn overwinning ook nog een gooi naar het Reuzendoderklassement, maar die prijs blijft bij Joyce, die al heel lang aan kop gaat en haar leidende positie niet af hoefde te staan.

Door externe wedstrijden lagen bij de A/B-categorie en de C-categorie de posities al vast. Matteo was veruit de sterkste in de A/B categorie en de overall competitie. Max werd 2e in de A/B categorie, voor Timo, die op 1 puntje achterstand derde werd.

Julian won de C-categorie en staat overall op een gedeelde tweede plek met Max. Rafi is tweede en Stijn heeft de derde plek veroverd.

In de D-categorie ging het tussen Evert en Thijs. Evert had vorige week al zijn eerste plek veiliggesteld door te winnen en wist met een gelijkspel tegen Matteo daar nog wat extra glans aan te geven.

Joyce domineerde de E-categorie vanaf de start. In de laatste rondes leek Quirine nog gevaarlijk op te zetten, maar zij kon in de laatste ronde geen vuist meer maken en werd tweede, 1 overwinning voor Victor.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.