Ronde 11 interne competitie jeugd

Door Jerry

Weer een bijna gewone competitie indeling, alleen een A-team dat het moest opnemen tegen een team uit Soest. Wie speelden er dan wel.

Thijs mocht het opnemen tegen Timo. Dus moest hij aan de bak. Het verliep in het begin redelijk gelijk op. Er werd goed en veel geruild, maar Timo stond wel een pion voor, en richting eindspel nog een toren, loper … en mat.

Jip mocht tegen Pepijn, er leek nog weinig bijzonders aan het begin maar ineens gaf Jip zijn paard weg (altijd lastig om voor je paarden te zorgen?!) maar toen ook zijn dame. Tja, Jip ging snel daarna mat.

Roel speelde tegen Stijn. Stijn weet al snel een toren te verruïneren, en een dame te verschalken. Ondanks een poging om te verdedigen ging Roel niet veel later mat.

Quirinne mocht tegen Evert. Evert is dan net een maatje te groot, hij speelt sterk, weet 1, 2, 3 stukken voor te komen en vlot daarna mat te zetten.

Victor tegen Guo Nian, dit was een zware partij voor Guo Nian. Victor sprokkelde stukken bij elkaar alsof het brandhout was. Een van die stukken was de dame, en met een grote overmacht wist Victor mat te zetten.

Julian speelde tegen Joyce. Het leek wel of Joyce met een spraakwaterval probeerde Julian af te leiden.Maar het enige effect dat dit had was dat hun partij zonder veel beweging toch veel tijd kostte. Julian hield zijn hoofd erbij en wist genoeg materiaal te winnen om rustig daarna mat te zetten.

W                     z                      uitslag

=========== ===========  =======

Julian               – Joyce             1-0

Thijs                 – Timo                0-1

Jip                     – Pepijn              0-1

Quirinne            – Evert                0-1

Roel                 – Stijn                 0-1

Victor               – Guo Nian        1-0

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.