Verslag stappentoernooi

Vrijdag 23 maart organiseerden we het jaarlijkse stappentoernooi. In Stap 1 (technisch natuurlijk al stap 2, want ja, zo snel haalden ze hun examen) waren de verhoudingen erg duidelijk en eerlijk: iedereen won van degene die onder hem of haar op de ranglijst kwam. Justin was dit toernooi oppermachtig en won dus van iedereen. Tweede werd Julian, die al zijn partijen won behalve die tegen Justin. Derde werd Boaz, die alleen van Justin en Julian verloor.

In stap 2 was de ontknoping zinderend. De strijd leek tussen Matteo en Max te gaan, waarbij Matteo de beste papieren had bij het ingaan van de slotronde: hij stond 1 punt voor. Waar Max zijn partij won, was de partij tussen Matteo en Ensar nog aan de gang en daar was het bijzonder spannend. Uiteindelijk wist Ensar te winnen, waardoor er ineens 3 spelers waren met 4 punten! Max werd eerste (omdat hij van Ensar en Matteo had gewonnen), Ensar werd tweede (hij won van Matteo) en Matteo werd derde.

Bij stap 3 was het het hele toernooi spannend en eindigde Timo en Sergio samen met 6 punten. Omdat Sergio het onderlinge duel had gewonnen, werd hij eerste en Timo tweede.

In stap 4/5 was Jelle oppermachtig. Hij moest alleen een gelijkspel tegen Meike toestaan. Meike werd op haar beurt tweede, een half puntje voor Job die Nubel in het onderlinge duel had verslagen.

 

Klik hier voor de foto’s

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.